Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Steamed beetroot
- 700 g water
- 900 g raw baby beetroots, peeled and cut into quarters or eighths
- 4 garlic cloves, crushed
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 fresh curry leaves, plus extra to serve
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 tbsp sherry vinegar
Walnut sauce
- 80 g walnuts
- 150 g brown onion, cut into halves
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 125 g plant-based milk of choice
- 20 - 30 g sherry vinegar
- ¼ tsp pure maple syrup
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- pine nuts, roasted, to serve (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2062.3 kJ / 491 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Kohlenhydrate
- 16.5 g
- Fett
- 41.5 g
- Ballaststoff
- 9.4 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Broccoli soup with sage oil
30min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Stewed fruit compote
55min
Steamed Green Beans
30min
Steamed and Grilled Beets
1 Std. 20 Min
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45min
Warm beetroot dish
50min
Cooking beetroot and corn
40min
Whole cauliflower with pea purée
40min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Lentil and mint salad
3 Std. 55 Min