Geräte und Zubehör
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
-
zucchini trimmed500 g
-
olive oil plus extra 2 tbsp60 g
-
onion cut into halves80 g
-
freshly squeezed lemon juice45 g
-
lemon peel5 g
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish½ bunch
-
garlic powder½ tsp
-
honey10 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra to sprinkle¼ tsp
-
roasted pine nuts to sprinkle1 tbsp
-
baguette to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
247.3 mg
Protein
2.4 g
Kalorien
1044.1 kJ /
249.6 kcal
Fett
23.5 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
3.2 g
Kohlenhydrate
9.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gwinganna biryani
25 Std. 20 Min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 Min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35 Min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 Min
Protein-packed paleo loaf
1 Std. 10 Min
Sweetcorn and black rice salad
1 Std.
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25 Min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 Min
Eggplant and Lentil Salad
40 Min
Mexican corn salad
25 Min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 Std. 45 Min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 Std.