Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Cabbage rolls
- 12 cabbage leaves of choice, whole large, trimmed and steamed (see Tips)
- 1000 g water
- 500 g potatoes, cut into pieces (1 cm)
- 300 g dried red lentils, rinsed
- 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 200 g feta cheese, crumbled
- 2 onions, cut into quarters
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 300 g liquid vegetable stock (see Tips)
Mushroom sauce
- 20 g dried porcini mushrooms
- 150 g boiling water
- 1 tbsp cornflour
- 1 tbsp water
- 1 onion, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 200 g button mushrooms, cut into slices
- 50 g white wine
- 300 g pouring (whipping) cream
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste or to taste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 10 g lemon juice
- 1 sprig fresh dill, leaves only, to garnish (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2969.3 kJ / 709.7 kcal
- Protein
- 25.5 g
- Kohlenhydrate
- 79.7 g
- Fett
- 34.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 19.1 g
- Ballaststoff
- 15.6 g
- Natrium
- 707.1 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Summer tomato and gin pasta sauce
35min
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45min
Grated Potato Pancakes (TM5)
35min
Steamed peas and sweetcorn (9 months+)
Pas d’évaluation
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4 Std. 25 Min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50min
Mint béarnaise
25min
Sous-vide fish with lemon and herbs
1h 15min
Placki (Thermomix® Cutter)
35min
Sardines with tomato couscous
55min
Minced Meat
35min
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15min