Geräte und Zubehör
Kelp Noodles in Marinara Sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
-
sun-dried tomatoes in oil drained40 g
-
tomatoes halved250 g
-
red peppers deseeded and quartered140 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)150 g
-
celery stalks cut in pieces (2 cm)100 g
-
red onion quartered30 g
-
avocado50 g
-
Medjool dates pitted20 g
-
olive oil25 g
-
dulse flakes dried½ tsp
-
tamari1 tsp
-
cider vinegar1 Tbsp
-
kelp noodles rinsed340 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
2.4 g
Kalorien
718 kJ /
172 kcal
Fett
10.6 g
Kohlenhydrate
16.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Raw
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Courgette Omelette
40 Min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 Min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 Std. 20 Min
Varoma Pizza
1 Std.
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Quinoa and Vegetable Bowl with Tahini Dressing
40 Min
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
40 Min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 Std. 35 Min
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
30 Min
Refried Beans
20 Min
Quinoa and Lettuce Salad
30 Min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 Min