Geräte und Zubehör
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
15 pieces
Zutaten
Homemade Ricotta
-
whole milk1500 g
-
white vinegar30 g
Peppers
-
mixed mini peppers stalks and seeds removed400 g
-
olive oil for drizzling1 Tbsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh basil leaves to taste10 - 12
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Protein
4.8 g
Kalorien
388 kJ /
93 kcal
Fett
5.5 g
Kohlenhydrate
5.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Italian Kitchen
62 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3 Std. 40 Min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 Min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 Min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 Min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 Min
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55 Min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 Min
Almond Easter Sheep
2 Std. 45 Min
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
1 Std.
Bloody Mary
10 Min
Christmas Quesadillas
55 Min