Geräte und Zubehör
Marinated Peppers
Zubereitung 15 Min
Gesamt 55 Min
6 portions
Zutaten
-
water500 g
-
mixed peppers (e.g. red, green, yellow, orange) cut in pieces or strips700 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
white wine vinegar35 g
-
3 pinches ground black pepperground cumin1 tsp
-
salt3 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
1.5 g
Kalorien
490 kJ /
117 kcal
Fett
9 g
Ballaststoff
3.6 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Great Taste On Every Level
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Mushroom Risotto
30 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 Min
Steamed Salmon with Courgetti
35 Min
Seafood Salad with Pearl Barley
1 Std. 35 Min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Tomato sauce
40 Min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 Min
Russian Beetroot Salad
1 Std. 10 Min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 Min