Geräte und Zubehör
Wild Rice and Tuna Salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
10 portions
Zutaten
-
water1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
wild rice mix300 g
-
frozen green peas100 g
-
courgettes cut in pieces (5 mm)100 g
-
mixed vegetables (e.g. 200 g carrots, 100 g celery, 100 g green beans) cut in pieces400 g
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
balsamic vinegar60 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
tinned tuna, in brine drained200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
6.9 g
Kalorien
549 kJ /
131 kcal
Fett
6.7 g
Kohlenhydrate
10.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Picnic
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Rice Salad with Vegetables
45 Min
Colourful Tuna Rice Salad
40 Min
Asparagus and Mango Salad
35 Min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 Std.
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 Min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 Min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 Min
Steamed Salmon with Courgetti
35 Min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 Std. 45 Min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 Std.