Geräte und Zubehör
Sous-vide Steak
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
-
New York strip steaks (approx. 6 oz ea., 4-5 in. long)4
-
extra virgin olive oil4 tsp
-
salt to taste1 tsp
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ground black pepper to taste½ tsp
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garlic cloves crushed4
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thyme plus extra to garnish8 sprigs
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rosemary plus extra to garnish4 sprigs
-
water (enough to fully submerge bags, not to exceed max. fill line)65 oz
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lemon juice1 oz
-
vegetable oil2 tbsp
-
unsalted butter2 tbsp
-
steak sauce, type A.1. Sauce® to serve
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
870.4 mg
Protein
73.9 g
Kalorien
2537.2 kJ /
606.4 kcal
Fett
33.7 g
Ballaststoff
0.6 g
Gesättigte Fettsäuren
11.7 g
Kohlenhydrate
3.3 g
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