Sous-vide Steak

5.0 1 Bewertung
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portions

Zutaten

  • New York strip steaks (approx. 6 oz ea., 4-5 in. long)
    4
  • extra virgin olive oil
    4 tsp
  • salt to taste
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    ½ tsp
  • garlic cloves crushed
    4
  • thyme plus extra to garnish
    8 sprigs
  • rosemary plus extra to garnish
    4 sprigs
  • water (enough to fully submerge bags, not to exceed max. fill line)
    65 oz
  • lemon juice
    1 oz
  • vegetable oil
    2 tbsp
  • unsalted butter
    2 tbsp
  • steak sauce, type A.1. Sauce® to serve

Schwierigkeitsgrad

medium


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 870.4 mg
Protein 73.9 g
Kalorien 2537.2 kJ / 606.4 kcal
Fett 33.7 g
Ballaststoff 0.6 g
Gesättigte Fettsäuren 11.7 g
Kohlenhydrate 3.3 g

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