Geräte und Zubehör
Kjøttboller i tomatsaus
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
2 porsjoner
Zutaten
Kjøttboller
-
brød ferskt eller tørt, delt i biter20 g
-
melk40 g
-
flatbladet persille, fersk bare blader4 kvister
-
hvitløksfedd (optional)1
-
oksekjøttdeig200 g
-
egg1
-
salt1 - 2 klype
-
malt svart pepper1 klype
-
vegetabilsk olje for smøring
Tomatsaus
-
hvitløksfedd1
-
løk delt i to25 - 40 g
-
"extra virgin" oliven olje10 g
-
hakkete tomater, på boks400 g
-
salt½ ts
-
malt svart pepper1 klype
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
1222.9 mg
Protein
25.2 g
Kalorien
1847.9 kJ /
441.7 kcal
Fett
28.6 g
Ballaststoff
4.6 g
Gesättigte Fettsäuren
9.5 g
Kohlenhydrate
22.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Min Kokebok
158 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Kung Pao kylling
Keine Bewertungen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Keine Bewertungen
Pulled pork burger
Keine Bewertungen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Keine Bewertungen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Keine Bewertungen
Pastasaus av skinke og purre
Keine Bewertungen
Biff i stout
Keine Bewertungen
Kroningskylling
Keine Bewertungen
Tandoori kyllingwraps
Keine Bewertungen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Keine Bewertungen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Keine Bewertungen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Keine Bewertungen