Geräte und Zubehör
Ratatouille
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
2 portioner
Zutaten
-
lök i halvor60 g
-
vitlöksklyfta1
-
olivolja15 g
-
mogna tomater i bitar (2-3 cm)150 g
-
röd paprika i bitar (2-3 cm)50 g
-
torkade blandade örter (t.ex. timjan, rosmarin, mejram, basilika, persilja)½ matsked
-
salt½ tesked
-
nymalen svartpeppar1 nypa
-
aubergine i bitar (2-3 cm)150 g
-
squash i bitar (2-3 cm)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
593.6 mg
Protein
2.8 g
Kalorien
548.4 kJ /
131.1 kcal
Fett
8.1 g
Ballaststoff
5 g
Gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
14.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Grundkokboken
158 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Blomkålsmos
Nessuna valutazione
Bulgur
Nessuna valutazione
Stekt sparris
Nessuna valutazione
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Nessuna valutazione
Fänkålssallad
Nessuna valutazione
Misofisk med gröna bönor och kikärtspuré
Nessuna valutazione
Kashmiri-ris
Nessuna valutazione
Naanbröd med lök och kummin
Nessuna valutazione
Potatis- och rotsellerigratäng
Nessuna valutazione
Rosmarin- och rotfruktsmos
Nessuna valutazione
Miso-aubergine (sous-vide)
Nessuna valutazione
Janssons Frestelse
1h 40min