Geräte und Zubehör
Ratatouille
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
2 portioner
Zutaten
-
lök i halvor60 g
-
vitlöksklyfta1
-
olivolja15 g
-
mogna tomater i bitar (2-3 cm)150 g
-
röd paprika i bitar (2-3 cm)50 g
-
torkade blandade örter (t.ex. timjan, rosmarin, mejram, basilika, persilja)½ matsked
-
salt½ tesked
-
nymalen svartpeppar1 nypa
-
aubergine i bitar (2-3 cm)150 g
-
squash i bitar (2-3 cm)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
593.6 mg
Protein
2.8 g
Kalorien
548.4 kJ /
131.1 kcal
Fett
8.1 g
Ballaststoff
5 g
Gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
14.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Grundkokboken
158 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Blomkålsmos
Brak ocen
Bulgur
Brak ocen
Stekt sparris
Brak ocen
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Brak ocen
Fänkålssallad
Brak ocen
Misofisk med gröna bönor och kikärtspuré
Brak ocen
Kashmiri-ris
Brak ocen
Naanbröd med lök och kummin
Brak ocen
Potatis- och rotsellerigratäng
Brak ocen
Rosmarin- och rotfruktsmos
Brak ocen
Miso-aubergine (sous-vide)
Brak ocen
Janssons Frestelse
1 godz. 40 min