Geräte und Zubehör
Ratatouille
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
2 portioner
Zutaten
-
lök i halvor60 g
-
vitlöksklyfta1
-
olivolja15 g
-
mogna tomater i bitar (2-3 cm)150 g
-
röd paprika i bitar (2-3 cm)50 g
-
torkade blandade örter (t.ex. timjan, rosmarin, mejram, basilika, persilja)½ matsked
-
salt½ tesked
-
nymalen svartpeppar1 nypa
-
aubergine i bitar (2-3 cm)150 g
-
squash i bitar (2-3 cm)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
593.6 mg
Protein
2.8 g
Kalorien
548.4 kJ /
131.1 kcal
Fett
8.1 g
Ballaststoff
5 g
Gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
14.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Grundkokboken
158 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Blomkålsmos
Keine Bewertungen
Bulgur
Keine Bewertungen
Stekt sparris
Keine Bewertungen
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Keine Bewertungen
Fänkålssallad
Keine Bewertungen
Misofisk med gröna bönor och kikärtspuré
Keine Bewertungen
Kashmiri-ris
Keine Bewertungen
Naanbröd med lök och kummin
Keine Bewertungen
Potatis- och rotsellerigratäng
Keine Bewertungen
Rosmarin- och rotfruktsmos
Keine Bewertungen
Miso-aubergine (sous-vide)
Keine Bewertungen
Janssons Frestelse
1 Std. 40 Min