Geräte und Zubehör
Crispy bread with tapenade
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
wholemeal bread loaf cut into slices and crusts removed1
-
extra virgin olive oil (approx. 1 tsp per slice of bread)
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
pickled capers drained30 g
-
garlic cloves3
-
roasted pine nuts100 g
-
pitted Kalamata olives60 g
-
fresh basil leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
771.8 mg
Protein
18.2 g
Kalorien
1992.3 kJ /
474.3 kcal
Fett
24.5 g
Ballaststoff
8 g
Gesättigte Fettsäuren
5.6 g
Kohlenhydrate
41.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegetarian Kitchen
87 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Fatayer (spinach turnovers)
1 Std. 35 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Zucchini bites with charred tomato dressing
50 Min
Passionfruit and macadamia truffles
3 Std. 30 Min
Dessert dukkah
1 Std.
Ricotta fruit tart
1 Std. 30 Min
Mandarin crème brûlée
4 Std. 15 Min
Duck and cherry salad
45 Min
Meatballs with Romesco sauce
1 Std. 40 Min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30 Min
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
8 Std. 20 Min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min