Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 1 ½ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- 3 pieces lemon peel (approx. 1 x 8 cm strips), no white pith
- 2 garlic cloves
- 1 carrot, cut into quarters
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 celery stalk, trimmed and cut into thirds
- 750 g pork mince
- 150 g red wine
- 80 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 2 tbsp dried Italian herbs
- 2 eggplants, cut into thin slices lengthways (15-18 slices, approx. 5 mm thick)
- 250 g smooth ricotta cheese
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 30 g pine nuts, toasted (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1850.8 kJ / 440.7 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Kohlenhydrate
- 10.7 g
- Fett
- 26.7 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 9 g
- Ballaststoff
- 7.3 g
- Natrium
- 965.6 mg
Alternative Rezepte
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Chicken cacciatore
50min
Eggplant cannelloni
1h 35min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Seafood panzanella
1 Std.
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Prawn salad with avocado dressing
35 Min
Pork and apple cider stew
1 godz. 40 min
Lamb Moussaka
1h 30min