Geräte und Zubehör
Crab Cakes
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
6 pieces
Zutaten
-
bread in pieces (¾ in.) (see Variation)5 ½ oz
-
4 scallions, green part only, chopped (1 in.) (approx. 1 oz)shallots peeled and halved1 oz
-
fresh parsley leaves only (approx. 0.2 oz)5 sprigs
-
celery stalk sliced (¼ in.)1 oz
-
red bell pepper in pieces (¼ in.)2 oz
-
mayonnaise2 tbsp
-
jumbo eggs2
-
Dijon mustard1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
Old Bay Seasoning®1 tsp
-
salt¼ tsp
-
freshly ground pepper to taste1 pinch
-
jumbo lump crab meat16 - 18 oz
-
oil for frying
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Protein
22 g
Kalorien
701 kJ /
238 kcal
Fett
10 g
Ballaststoff
1 g
Kohlenhydrate
16 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
New York Road Trip
18 Rezepte
USA
USA
Taste of Home
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55 Std.
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 Std.
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 Std.
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1 Std. 20 Min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 Min
Caesar Salad
30 Min
Eggcellent Caesar Dressing
10 Min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50 Min
New England Clam Chowder
45 Min
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min