Kompatible Versionen
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Marinated chicken skewers
- 1 ½ tsp salt
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground sweet paprika
- 1 tsp ground allspice (see tip)
- 450 g chicken breast fillets, skinless, cut in long thin strips (0.5 cm thick, 2 cm wide)
- 6 - 8 cherry tomatoes (optional)
- 50 g onions
- 60 g tomato purée (concentrated)
- 4 - 6 sprigs fresh parsley, leaves only
- 80 g water
- 20 g vinegar
Salad dressing
- 50 g cherry tomatoes, cut in halves
- 15 g wine vinegar
- 20 g olive oil
- ½ tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper (optional)
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, leaves only
Steamed chicken skewers, cumin rice and warm vegetable salad
- 200 g basmati rice
- 1700 g water
- 120 g carrots, cut in pieces
- 1 tsp cumin seeds (optional)
- 1 ½ tsp salt
- 600 g mixed vegetables (e.g. peppers, aubergines, courgettes, cauliflower, broccoli, asparagus), cut in pieces (3 cm)
- 100 g green lettuce leaves, for serving (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1801 kJ / 431 kcal
- Protein
- 39 g
- Kohlenhydrate
- 48 g
- Fett
- 7 g
- Ballaststoff
- 6.8 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Chilli con carne
40 min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1h 35 min
Chipotle Garlic Spread
10 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1h 40 min
Fast meat bread
55 min
Tex-mex burger
4h 25min
Greek style pork stew
45 min
Pasta salad with vegetables
1h
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45 min