Geräte und Zubehör
Vegetable potato salad with chicken
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
8 portions
Zutaten
-
carrots cut in pieces300 g
-
water400 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
potatoes cut in bite-size pieces (1-1.5 cm)300 g
-
fresh green beans cut in pieces (2-3 cm)300 g
-
frozen green peas150 g
-
chicken breast, skinless diced (1-1.5 cm)350 g
-
ground pepper plus extra to taste½ tsp
-
iceberg lettuce leaves separated250 g
-
cream150 g
-
freshly squeezed lemon juice (1 lemon)20 g
-
fresh herbs (e.g. chives, parsley, dill)10 - 15 g
-
fresh soybean sprouts (optional)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
15 g
Kalorien
801 kJ /
192 kcal
Fett
7 g
Ballaststoff
4.1 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1 Std. 5 Min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 Std.
Onion Tarte Flambée
1 Std.
Shrimp and Green Pea Pasta
40 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Fatayer with cheese and mint
1 Std. 5 Min
Seafood rice
1 Std. 15 Min
Pasta salad with vegetables
1 Std.
Hot dogs
35 Min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 Min
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35 Min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 Min