Geräte und Zubehör
Couscous with Lamb and Vegetables
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh coriander roughly chopped4 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
onions quartered120 g
-
lamb shoulder meat cut into pieces (4 cm)500 g
-
salt3 tsp
-
freshly ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
olive oil60 g
-
carrots150 g
-
turnips80 g
-
courgettes200 g
-
couscous, medium300 g
-
water850 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground ginger1 tsp
-
raisins100 g
-
canned chickpeas drained260 g
-
saffron powder1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
37.6 g
Kalorien
4030.5 kJ /
963.3 kcal
Fett
44.5 g
Kohlenhydrate
104.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Vegetable potato salad with chicken
1h 15min
Tuna-stuffed Tomatoes
35min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Salmon Soufflé
1h
Bamia (okra and meat stew)
55min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1h 20min
Fatayer with cheese and mint
1h 5min
Spicy turkey skewers
1h
Red mullet couscous with peppers
Pas d’évaluation
Arabian chicken with couscous
45min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1h 40min