Geräte und Zubehör
Spiralised vegetable soup
Zubereitung 20 Min
Gesamt 24 Std. 50 Min
4 portions
Zutaten
-
dried lima beans100 g
-
water plus extra to soak and cover800 g
-
zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)1
-
carrot peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)1
-
parsnip peeled, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)½
-
garlic clove1
-
brown onion cut into quarters1
-
celery stalk cut into pieces (4 cm)1
-
canned diced tomatoes400 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon juice only, to taste½
-
fresh coriander leaves only8 sprigs
-
fresh dill leaves only8 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
516.5 mg
Protein
8.2 g
Kalorien
670.6 kJ /
160.3 kcal
Fett
1.3 g
Ballaststoff
10.5 g
Gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
32.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gluten free lemon tart
2 Std. 25 Min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 Std. 20 Min
Tomato and red lentil soup
30 Min
Green goodness soup
10 Min
Chopped vegetable salad
10 Min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40 Min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 Std. 5 Min
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Basic vegetable stock
1 Std.
Almond biscotti
3 Std. 30 Min
Artichoke and bean ragout
1 Std. 30 Min
Gluten free pizza base
35 Min