Geräte und Zubehör
Saffron arancini
Zubereitung 1 Std. 30 Min
Gesamt 25 Std. 25 Min
36 pieces
Zutaten
Arancini
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
white wine180 g
-
saffron3 pinches
-
brown onion (approx. 120 g), cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
unsalted butter40 g
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
Arborio rice250 g
-
ground black pepper½ tsp
-
water700 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 ½ tbsp
Assembly
-
quinoa flakes150 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
mozzarella cheese cut into cubes (approx. 1 cm) (see Tips)100 g
-
vegetable oil (approx. 750 g), for deep frying
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
68.8 mg
Protein
2.3 g
Kalorien
521.5 kJ /
124.2 kcal
Fett
9.1 g
Ballaststoff
0.6 g
Gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
8.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Good food, gluten free
94 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 Min
Summer fruits in mulled cider syrup
45 Min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
Chocolate mousse soufflés
55 Min
Butter chicken
55 Min
Basil pesto
10 Min
Béchamel sauce
20 Min
Mighty mouse balls
1 Std. 15 Min
Almond biscotti
3 Std. 30 Min
Cheese soufflés
30 Min
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4 Std.