Geräte und Zubehör
Peanut caramel slice
Zubereitung 25 Min
Gesamt 5 Std. 35 Min
16 portions
Zutaten
-
roasted unsalted peanuts (see Tips)260 g
-
water for soaking
Base
-
extra virgin coconut oil plus extra for greasing60 g
-
rolled oats150 g
-
pecans (see Tips)50 g
-
pitted Medjool dates100 g
-
desiccated coconut20 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
pure maple syrup2 tsp
Filling
-
pitted Medjool dates100 g
-
coconut cream60 g
-
virgin coconut oil30 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
banana100 g
Topping
-
dark chocolate broken into pieces150 g
-
grapeseed oil3 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
8.3 mg
Protein
6.8 g
Kalorien
1384.3 kJ /
329.6 kcal
Fett
23.4 g
Ballaststoff
4.1 g
Gesättigte Fettsäuren
10.4 g
Kohlenhydrate
22.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sweet Nourish
80 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Banana coconut ice blocks
7 Std. 15 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Gluten free breakfast cereal clusters
1 Std. 15 Min
Chunky choc nut brownie
35 Min
Perfect party cookies (allergy free)
45 Min
Better-for-you custard
15 Min
Banana berry mini loaves
1 Std. 30 Min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 Std. 45 Min
Basic berry muffins
40 Min
Vanilla protein balls
20 Min
Pancake and fruit kebabs
1 Std.
Banana and oat mini muffins
40 Min