Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 500 g avocados, flesh only (approx. 350 g flesh)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 80 g crème fraîche
- 1 lime, zested and juiced
- 200 g water, plus extra to taste
- flaked salt, to taste
- 70 g celery stalks, cut into small pieces (5 mm), reserve leaves for garnishing
- 100 g cucumber, peeled, deseeded and cut into small pieces (5 mm)
- 120 g crab meat, cooked and chilled
- fresh ground black pepper, to taste
- Nährwerte
- pro 1 portions
- Kalorien
- 576.6 kJ / 137.3 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Kohlenhydrate
- 1.2 g
- Fett
- 12.1 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 3.8 g
- Ballaststoff
- 5 g
- Natrium
- 174.6 mg
Alternative Rezepte
Risotto with zucchini and prawns
1h 15 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Cod with citrus butter
40 Min
Potato and porcini mushroom soup
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Bloody Mary
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Sunny gazpacho
25min
Mushroom soup
30min
Steamed salmon with broccoli pesto
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