Geräte und Zubehör
Cranberry pistachio spiced muffins
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
12 portions
Zutaten
-
boiling water300 g
-
dried cranberries100 g
-
shelled pistachios70 g
-
egg1
-
macadamia oil (see Tips)170 g
-
milk250 g
-
brown sugar (see Tips)100 g
-
wholemeal self-raising flour300 g
-
ground ginger½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
butter to serve (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
181.6 mg
Protein
5.3 g
Kalorien
1357.8 kJ /
323.3 kcal
Fett
18.8 g
Ballaststoff
3.9 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
32.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sweet Nourish
80 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Blueberry crumble slice
1hod. 15min.
Zucchini pistachio loaf
1hod. 30min.
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55min.
Five seed bread
1hod. 50min.
Pumpkin and turmeric loaf
1hod. 50min.
Lemon and lime polenta cakes
40min.
Ginger bundt cake
1hod.
Pear blueberry quinoa crumbles
35min.
Zucchini slice
45min.
Apricot macadamia biscuits
40min.
Lemon and coconut blondies
40min.
Simple chocolate hazelnut cake
1hod. 15min.