Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Red Wine Reduction
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 1 garlic clove
- 40 g unsalted butter, diced
-
1 - 2
tsp meat stock paste (see tips)
oder 1 - 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g water
- 110 g red wine
Pearl Barley Risotto
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut in pieces (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut in 4 pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 300 g pearl barley
-
100
g verjuice (see tip)
oder 100 g dry white wine - 750 g water
-
2
tsp meat stock paste (see tips)
oder 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 6 baby beetroot, peeled, quartered
- 12 baby carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut in pieces (4 cm)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1430 kJ / 340 kcal
- Protein
- 11 g
- Kohlenhydrate
- 34 g
- Fett
- 14 g
- Ballaststoff
- 12 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Carrot and Peanut Bake
55 Min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1h 30min
Seitan Chilli
25min
Springtime Risotto
55 Min