Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Red Wine Reduction
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 1 garlic clove
- 40 g unsalted butter, diced
-
1 - 2
tsp meat stock paste (see tips)
oder 1 - 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g water
- 110 g red wine
Pearl Barley Risotto
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut in pieces (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut in 4 pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 300 g pearl barley
-
100
g verjuice (see tip)
oder 100 g dry white wine - 750 g water
-
2
tsp meat stock paste (see tips)
oder 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 6 baby beetroot, peeled, quartered
- 12 baby carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut in pieces (4 cm)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1430 kJ / 340 kcal
- Protein
- 11 g
- Kohlenhydrate
- 34 g
- Fett
- 14 g
- Ballaststoff
- 12 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Vegetable Stroganoff
30 Min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min
Veracruz Fish
30 Min
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40 Min
Potato Curry
12h 50 min
Petit Gateaux of Nuts and Chocolate
25 Min
Chickpea Gratin
1 Std.
Seitan Pie
2h 10min
Vegetable and Almond Soup
45 Min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Coconut Creamed Kale
20 Min