Geräte und Zubehör
Brie, speck and walnut risotto
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
eschalots30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
speck cut into cubes (1-2 cm)70 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine50 g
-
water700 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh ground black pepper to taste⅛ - ¼ tsp
-
Brie cheese softened and cut into cubes (2-3 cm)110 - 125 g
-
walnuts broken into pieces20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
1558.9 mg
Protein
15.7 g
Kalorien
2204 kJ /
524.8 kcal
Fett
22.3 g
Ballaststoff
2.2 g
Gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
63.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Signature Risottos
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1 Std. 20 Min
Rosemary and bacon stuffed onions
1 Std. 50 Min
Pear and blue cheese risotto
30 Min
Milanese risotto
25 Min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 Std. 30 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Risotto verde
45 Min
Asparagus risotto
40 Min
Classic mushroom risotto
30 Min