Geräte und Zubehör
Salmon burgers
Zubereitung 20 Min
Gesamt 25 Min
4 pieces
Zutaten
-
fresh dill stalks removed15 g
-
onions cut into halves50 g
-
frozen salmon fillet thawed and cut into pieces (3-4 cm) (see tip)250 g
-
white bread cut into pieces50 g
-
egg1
-
lemon zest, grated½ tsp
-
fine salt½ tsp
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
oil for frying
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Protein
16 g
Kalorien
853 kJ /
204 kcal
Fett
12 g
Ballaststoff
0.7 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Burger time
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Baked Spinach and Eggs
35 Min
Leek Quiche
1 Std. 20 Min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 Std.
Fish and Herb Parcel
35 Min
Crab briks
35 Min
Nectarine Smoothie
5 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Potato cakes
45 Min
Baked spinach and eggs
40 Min
Mushroom pie
1 Std. 40 Min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.
Peri peri sweet potato fries with coriander yoghurt sauce
50 Min