Geräte und Zubehör
Gnocchi tricolore
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh basil leaves only15 g
-
onions cut into halves150 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil25 g
-
canned tomatoes800 g
-
sugar1 tsp
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
water100 g
-
Italian seasoning1 tbsp
-
gnocchi (fresh and ready made)1000 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
19 g
Kalorien
2397 kJ /
568 kcal
Fett
16 g
Ballaststoff
3.1 g
Kohlenhydrate
85 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Quick Easy Dinners
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Waffles
25 Min
Spiralized tortilla
Keine Bewertungen
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 Min
Slow Cooked Potatoes (TM6)
45 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
White Pesto Pasta (Metric)
40 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 Min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
Spaghettoni cacio e pepe
25 Min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 Min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min