Geräte und Zubehör
Monkfish tagine with preserved lemon
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
4 portions
Zutaten
-
100 g spring onions, cut into piecesonions cut into quarters100 g
-
garlic cloves2
-
fresh ginger thinly sliced10 g
-
red chilli deseeded1
-
fresh parsley leaves only30 g
-
fresh coriander roughly cut, plus extra to garnish30 g
-
olive oil60 g
-
lemon juice only1
-
salt plus one pinch extra1 tsp
-
monkfish fillet, skinless, boneless cut into 4 pieces600 g
-
fresh mint leaves only, plus extra to garnish30 g
-
carrots cut into pieces (3 x 3 cm)180 g
-
turnips cut into pieces (3 x 3 cm)100 g
-
potatoes cut into pieces (3 x 3 cm)150 g
-
preserved lemon cut into quarters (see tip)1
-
freshly ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground cinnamon1 pinch
-
water550 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
34 g
Kalorien
1619 kJ /
387 kcal
Fett
21 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Explore Morocco
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Taste of Arabia
92 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Salmon Miso Soup
30 Min
Campari Cocktail
Keine Bewertungen
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Seared tuna on chilli bean mash
35 Min
Salmon kabsa
35 Min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 Min
Chicken casserole with saffron and orange
1 Std. 35 Min
Mini Laxpuddings
1 Std. 10 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Monkfish and prawn soup
1 Std.
Baked spinach and eggs
40 Min
Creamed Cod
45 Min