Geräte und Zubehör
Steak tartare
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
beef sirloin cut into cubes (approx. 4 x 4 cm)500 g
-
spring onions cut into halves (approx. 3 stalks)250 g
-
pickled gherkins drained100 g
-
eggs hard-boiled2
-
onion cut into pieces (approx. 150-200 g)1
-
fresh parsley (leaves only)2 sprigs
-
fresh chervil (leaves only)2 sprigs
-
fresh tarragon leaves4
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
ketchup80 g
-
Worcestershire sauce (optional)1 tbsp
-
capers3 tbsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
21.3 g
Kalorien
670 kJ /
160 kcal
Fett
5.8 g
Ballaststoff
1.2 g
Kohlenhydrate
5.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Deliciously Light
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 Min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 Min
Gefilte Fish
1 Std. 10 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 Std. 20 Min
Steak Tartare
15 Min
Whisked egg whites
5 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 Min
Cherry delight
15 Min
Salsa Brava
10 Min
Steak tartare
10 Min