Geräte und Zubehör
Chocolate Beetroot Cake
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
10 slices
Zutaten
Sponge
-
beetroot raw, peeled, cut in pieces (see tip)250 g
-
dark chocolate small pieces or callets250 g
-
light brown muscovado sugar200 g
-
self-raising flour100 g
-
ground almonds50 g
-
sunflower oil plus extra for greasing100 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
baking powder½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
large eggs2
Icing
-
vanilla sugar80 g
-
cream cheese200 g
-
dark chocolate roughly chopped, for garnishing50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Protein
7.5 g
Kalorien
2299 kJ /
549 kcal
Fett
35.9 g
Kohlenhydrate
48.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
4 Std. 20 Min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1 Std. 20 Min
Courgette and Pine Nut Cake
50 Min
Chocolate Beetroot Muffins
30 Min
Plum and Almond Traybake
1 Std. 5 Min
Pear and Blueberry Crumble
45 Min
Maple, Pecan and Banana Bread
1 Std. 30 Min
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
50 Min
Carrot Cake
2 Std. 30 Min
Apple Crumble Cake
1 Std. 10 Min
Banana and Oat Muffins
35 Min
Carrot Cake Cupcakes
1 Std. 20 Min