Geräte und Zubehör
Lemon and lime polenta cakes
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
12 portions
Zutaten
-
polenta (see Tips)180 g
-
raw sugar180 g
-
lemons zest (no white pith) and juice2
-
lime zest (no white pith) and juice1
-
butter cut into pieces (2 cm)200 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs4
-
spelt flour60 g
-
baking powder2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
211 mg
Protein
4.4 g
Kalorien
1142.5 kJ /
272 kcal
Fett
15.6 g
Ballaststoff
0.8 g
Gesättigte Fettsäuren
9.4 g
Kohlenhydrate
29.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sweet Nourish
80 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Peach and plum upside-down cake
50 min.
Peanut caramel slice
5h 35 min.
Apricot macadamia biscuits
40 min.
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1h 30 min.
Nutty pancakes with stone fruit compote
1h
Berry coconut cashew bars
2h 40 min.
Fennel, date and nut bread
1h 15 min.
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15 min.
Chocolate sweet potato slice
1h 15 min.
Coconut oat biscuits
45 min.
Apple cinnamon muffins
40 min.
Carrot cake bliss balls
40 min.