Geräte und Zubehör
Polenta, mandarin and almond cake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 35 Min
12 portions
Zutaten
-
butter softened, plus extra for greasing250 g
-
water1000 g
-
mandarins (approx. 4), unpeeled320 g
-
macadamia nuts60 g
-
blanched almonds220 g
-
caster sugar220 g
-
eggs3
-
polenta170 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
54.3 mg
Protein
7.6 g
Kalorien
1874.2 kJ /
446.2 kcal
Fett
32.4 g
Ballaststoff
2.7 g
Gesättigte Fettsäuren
12.6 g
Kohlenhydrate
31.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gluten free baking
11 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pumpkin and turmeric loaf
1 Std. 50 Min
Fig and apricot tea bread
1 Std. 30 Min
Raw pineapple and turmeric cake
5 Std. 20 Min
Buckwheat mushroom tartlets
1 Std. 45 Min
Fig and walnut bread
3 Std. 20 Min
Apricot macadamia biscuits
40 Min
Fermented beetroot dip
25 Std.
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
Zucchini slice
45 Min
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 Std.
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min