Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 sprigs fresh chives
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, fronds only
- 30 g brown onion
- 1 garlic clove
- 20 g salted butter
- 50 g pouring (whipping) cream
- 250 g cream cheese, softened
- 1 pinch salt
- 2 pinches ground black pepper
- 20 g lemon juice
- 1 tbsp pickled capers, drained (optional)
- 2 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 5 cm)
- 150 g smoked salmon, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 sheets puff pastry
- 1 egg yolk, lightly beaten, for glazing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3378.8 kJ / 804.5 kcal
- Protein
- 36.1 g
- Kohlenhydrate
- 29.5 g
- Fett
- 60.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 32.5 g
- Ballaststoff
- 3.5 g
- Natrium
- 937.8 mg
Alternative Rezepte
Spiced lamb pie
40min
Linguine with salmon and herbs
25min
Salmon kabsa
40min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Leek and ham tart
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Asian-style mussels
30min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15 min