Geräte und Zubehör
Smoked Salmon and Leek Quiche
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 slices
Zutaten
Shortcrust Pastry
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing100 g
-
water ice cold65 g
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fine sea salt½ tsp
Béchamel Sauce
-
unsalted butter diced20 g
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plain flour30 g
-
milk250 g
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fine sea salt or to taste1 tsp
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ground black pepper or to taste2 pinches
-
large eggs2
Filling
-
water1000 g
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leeks cut in rounds (1 cm)500 g
-
smoked salmon cut in strips (1 cm)150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
947 mg
Protein
17 g
Kalorien
1636 kJ /
392 kcal
Fett
24 g
Gesättigte Fettsäuren
13 g
Kohlenhydrate
27 g
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