Geräte und Zubehör
Leftover Chicken Fajitas
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 pieces
Zutaten
Tortilla Dough
-
water130 g
-
plain flour100 g
-
wholemeal flour150 g
-
olive oil15 g
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salt1 tsp
Chicken Filling and Finalisation
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red peppers cut in strips (6 cm x 1 cm)250 g
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olive oil20 g
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spring onions sliced (1 cm)200 g
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ground cumin½ tsp
-
sweet paprikahot paprika½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
leftover roast chicken shredded in 1 cm pieces300 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped8 sprigs
-
crème fraîche120 g
-
lime cut in wedges1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
532 mg
Protein
48 g
Kalorien
1483 kJ /
354 kcal
Fett
14 g
Ballaststoff
3.3 g
Gesättigte Fettsäuren
4.2 g
Kohlenhydrate
39 g
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