Geräte und Zubehör
Curried Prawns with Rice
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
2 portions
Zutaten
-
frozen green peas50 g
-
curry powder35 g
-
carrots peeled, diced (1 cm)150 g
-
rice200 g
-
medium eggs lightly beaten2
-
water1200 g
-
onions quartered70 g
-
sunflower oilvegetable oil10 g
-
raw tiger prawns, peeled deveined, cut in pieces (2 cm) (see tip)100 g
-
fresh pineapple peeled, cut in pieces (2 cm)30 g
-
rice wine½ tsp
-
fish sauce1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
18 g
Kalorien
1306 kJ /
312 kcal
Fett
18 g
Ballaststoff
10 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese Seafood
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Mixed Seafood Risotto
40 Min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 Min
Chicken and Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Easy Satay Chicken
30 Min
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35 Min
Chicken Pad Thai
20 Min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 Min
Tom Yum with Prawns
25 Min
Prawn Chow Mein
45 Min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 Std. 40 Min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 Min
Peking Chicken
45 Min