Geräte und Zubehör
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
onions sliced (5 mm)200 g
-
olive oil20 g
-
venison boneless, cut in pieces (2 cm)600 g
-
plain flour1 ½ Tbsp
-
carrots halved lengthways then sliced (3 cm)300 g
-
butternut squash cut in pieces (3 cm)250 g
-
tomato purée30 g
-
port50 g
-
water700 g
-
1 heaped tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ - ½ tsp
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh bay leaves2
-
pitted prunes120 g
-
ground black pepper to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
952 mg
Protein
37 g
Kalorien
1645 kJ /
391 kcal
Fett
8 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
35 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
A Very Thermomix® Christmas
63 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 Min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 Min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 Std.
Ratatouille
40 Min
Cauliflower Cheese
50 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Chicken Broth with Bread Dumplings
1 Std. 5 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Arbroath Smokie Soup
40 Min
Venison and Potato Goulash
50 Min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Seafood Risotto with Chorizo
1 Std. 5 Min