Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 40 g butter, cut in pieces (1-2 cm)
- 2 banana shallots (approx. 30 g), peeled and cut in halves
- 2 garlic cloves
- 220 g water
- ½ tsp meat stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp pink peppercorns
- 300 g new potatoes, unpeeled, washed and cut in pieces (2-3 cm)
-
400 - 500
g lamb loins, boneless (approx. 3-4 fillets)
oder 400 - 500 g lamb fillet - 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 Tbsp water, to de-glaze frying pan
- 1 bunch green asparagus (130-150 g), trimmed and cut in halves
- 1 carrot, cut in matchsticks
- 1 Tbsp whisky
- 1 tsp maize flour
- 60 g whipping cream
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1830 kJ / 435 kcal
- Protein
- 29 g
- Kohlenhydrate
- 12.8 g
- Fett
- 29.3 g
- Ballaststoff
- 3.8 g
Alternative Rezepte
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Cottage Pie
1h 10min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
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Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
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Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
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Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
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Chicken Corn Chowder, Broccoli Terrines
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Honey Lime Chicken with Mango Chutney
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Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
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Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
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