
Geräte und Zubehör
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 5 Std. 15 Min
8 portions
Zutaten
-
onions quartered120 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil40 g
-
ripe tomatoes cut in pieces500 g
-
tomato purée15 g
-
mixed vegetables (e.g. carrots, leeks, celery), sliced (1 cm)100 g
-
sweet paprika1 Tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
black-eyed beans, dried soaked for at least 4 hours350 g
-
water350 g
-
vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
mixed vegetables (e.g. carrots, leek, celery), sliced (1 cm)270 g
-
whole baby squid cleaned, fresh or defrosted1000 g
-
salt plus extra for squid
-
ground black pepper plus extra for squid
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle
-
freshly squeezed lemon juice (optional)20 g
-
fresh coriander (optional) chopped
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
320 kcal /
1339 kJ
Protein
32 g
Fett
9 g
Kohlenhydrate
22 g
Ballaststoff
11.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Great Taste On Every Level
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland