Black-eyed Bean Stew with Baby Squid

Black-eyed Bean Stew with Baby Squid

4.0 1 Bewertung
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 5 Std. 15 Min
8 portions

Zutaten

  • onions quartered
    120 g
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • ripe tomatoes cut in pieces
    500 g
    500 g tinned chopped tomatoes
  • tomato purée
    15 g
  • mixed vegetables (e.g. carrots, leeks, celery), sliced (1 cm)
    100 g
  • sweet paprika
    1 Tbsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • black-eyed beans, dried soaked for at least 4 hours
    350 g
    350 g dried green lentils, rinsed and drained
  • water
    350 g
  • vegetable stock paste, homemade
    1 heaped tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • mixed vegetables (e.g. carrots, leek, celery), sliced (1 cm)
    270 g
  • whole baby squid cleaned, fresh or defrosted
    1000 g
    1000 g raw squid rings, fresh or defrosted
  • salt plus extra for squid
  • ground black pepper plus extra for squid
  • extra virgin olive oil plus extra to drizzle
  • freshly squeezed lemon juice (optional)
    20 g
  • fresh coriander (optional) chopped

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 320 kcal / 1339 kJ
Protein 32 g
Fett 9 g
Kohlenhydrate 22 g
Ballaststoff 11.5 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen