Geräte und Zubehör
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
6 portions
Zutaten
Millet-stuffed Cabbage Rolls
-
250 g bulgur wheatmillet grains250 g
-
water1200 g
-
savoy cabbage leaves (6 large leaves or 12 small leaves)6 - 12
-
onions quartered180 g
-
garlic cloves2
-
fresh mushrooms (e.g. button, wild, shiitake)200 g
-
unsalted butter diced20 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste½ - ¾ tsp
Sauce
-
unsalted butter diced30 g
-
double cream80 g
-
fine sea salt to taste½ - ¾ tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
6 g
Kalorien
1185 kJ /
283 kcal
Fett
12 g
Ballaststoff
5 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Great Taste On Every Level
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
4 Std. 5 Min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 Min
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
1 Std. 20 Min
Spelt and Buckwheat Bread
1 Std. 55 Min
Courgette and Carrot Loaf
45 Min
Borscht
50 Min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 Min