![Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/154337.jpg)
Kompatible Versionen
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Goat's cheese flans and leeks
- unsalted butter, softened, for greasing
- 40 g plain flour, plus extra for dusting
- 130 g full cream milk
- 140 g fresh goat's cheese
- ½ tsp salt
- 2 eggs, separated
- 500 g water
- 300 g leeks, white part only, cut into pieces (5 mm)
- 50 g red capsicums, cut into small pieces (1 cm)
Yoghurt sauce
- 60 g fresh goat's cheese
- 125 g plain yoghurt
- 6 fresh chives, chopped
- 2 - 3 pinches salt
- 2 pinches ground pepper, adjust to taste
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1089 kJ / 260 kcal
- Protein
- 13 g
- Kohlenhydrate
- 18 g
- Fett
- 14 g
- Ballaststoff
- 2.5 g
Alternative Rezepte
Gin and lime pie
3 Std. 10 Min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 Std. 10 Min
Mushroom tart
50 Min
Mushroom-stuffed mushrooms
50 Min
White bean purée and anchovy on crostini
45 Min
Carrot and coriander soup
30 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Zesty avocado with crab
10 min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min