Geräte und Zubehör
Vegetarian Burger
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
water32 oz
-
brown rice2 oz
-
farro2 oz
-
flaxseeds2 tbsp
-
1 oz bread cubesold fashioned rolled oats1 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
red bell peppers cut into pieces (1 in.)2 oz
-
yellow onions cut into pieces (1 in.)2 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)1 oz
-
garlic clove1
-
dried basil1 tbsp
-
tomato paste2 tbsp
-
salt½ tsp
-
dried chili flakes¼ tsp
-
sunflower oil to fry
-
condiment
-
avocado thinly sliced
-
hamburger buns toasted4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
8 g
Kalorien
1561 kJ /
373 kcal
Fett
10 g
Ballaststoff
6 g
Kohlenhydrate
60 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Better Burgers
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Indian Vegetable Curry
50 Min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 Min
Greek Lentils and Rice
40 Min
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Vegetarian Lasagna
2 Std. 30 Min
Black Bean Walnut Patties
35 Min
Crunchy Granola
2 Std.
Cauliflower and Date Tagine
55 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Tofu Ramen Bowl
55 Min
Vegetarian Chili
50 Min