Geräte und Zubehör
Caprese Frittata
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
large eggs6
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
water25 oz
-
8 oz heirloom cherry tomatoes, halvedcherry tomatoes halved8 oz
-
buffalo mozzarella sliced in half moons (¼ in)4 - 6 oz
-
fresh basil leaves hand torn5 - 8
-
balsamic glaze to drizzle
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
415 mg
Protein
12 g
Kalorien
628 kJ /
150 kcal
Fett
10 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 Std. 45 Min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Buffalo Cauliflower Bites
25 Min
Chicken and Farro Harvest Salad
1 Std. 45 Min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 Std. 20 Min
Greek Rice
1 Std. 20 Min
Chicken and Quinoa Salad
50 Min