Kompatible Versionen
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Marinated fish fillets
- 400 - 450 g boneless, skinless, white fish fillets (approx. 4 fillets)
- 2 garlic cloves
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded
- 1 tsp fennel seeds
- 1 pinch ground cinnamon
- 2 pinches saffron
- ½ tsp salt
- 60 g olive oil
Chermoula sauce
- 2 garlic cloves
- 1 bunch coriander, leaves and stalks only
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp paprika
- 1 pinch dried chilli flakes
- 30 g lemon juice
- 30 g olive oil
Couscous salad
- 200 g couscous
- 20 g olive oil
- 700 g water
- 1 pinch ground cumin
- ½ tsp salt
- 5 sprigs coriander, leaves only
- 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves (optional)
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 carrot, cut into pieces
- 50 g pitted black olives
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- Nährwerte
- pro 1 portions
- Kalorien
- 2659 kJ / 633.1 kcal
- Protein
- 29.7 g
- Kohlenhydrate
- 49 g
- Fett
- 33.4 g
- Ballaststoff
- 8.9 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40min
Teriyaki salmon bowl
1h 15 min
Crab linguine
30min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Baked masala fish
1h 15 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min
Grain salad lettuce cups
1j 55 menit
Salmon with yoghurt dressing
55min
Salmon en croute
50min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50min
Turmeric fish
30min