Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 500 g water
- 100 g leek, cut into thin slices, white part only
- ½ Savoy cabbage, cut into thin slices (approx. 300 g)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 110 g each)
- ¼ tsp salt, plus an extra 1-2 pinches to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus an extra 1-2 pinches to season
- 4 slices lemon, plus extra slices to garnish
- 3 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil
- 80 g lean bacon, cut into pieces (1 cm)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 - 2 pinches nutmeg
- fresh dill, to garnish (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1825.6 kJ / 434.7 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Kohlenhydrate
- 4.2 g
- Fett
- 32.7 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 11.1 g
- Ballaststoff
- 3.8 g
- Natrium
- 631 mg
Alternative Rezepte
Blended mixed vegetable soup
45min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Fish pie with cauliflower mash
1h 15min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Chicken Waldorf salad
40min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Steamed fish with green mash
50min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Seared steak and rocket salad
20min
Creamy chicken cauliflower soup
40min