Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle

Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle

3.7 34 Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions

Zutaten

  • onions quartered
    240 g
  • fresh parsley cut in pieces, plus 3 sprigs leaves only for garnishing
    15 g
  • olive oil
    25 g
  • tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)
    800 g
  • sugar
    1 tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fish stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
    2
  • boiling water
    1000 g
  • couscous
    300 g
  • ground cinnamon
    ¼ tsp
  • fish skinless, boneless, cut in pieces (5 cm) (e.g. hake, haddock, cod)
    600 - 700 g
  • flaked almonds, toasted
    2 Tbsp

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 580 kcal / 2440 kJ
Protein 40.5 g
Fett 15.3 g
Kohlenhydrate 63.5 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen