Kompatible Versionen
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Garlic Mayo
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 300 g sunflower oil
- 1 garlic clove
- 1 medium egg
- 1 tsp dry sherry
- 20 g lemon juice
- ½ tsp fine sea salt
Aubergine and Potato Croquettes
- 4 aubergines (approx. 1000 g), halved lengthways
- 1 Tbsp olive oil, plus extra, for greasing
- 4 pinches fine sea salt
- 500 g water
- 280 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), halved
- 200 g feta cheese, cut in pieces
- 1 medium egg
- 100 g breadcrumbs (see tip)
- 100 g breadcrumbs
- frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
- Nährwerte
- pro 1 piece
- Kalorien
- 462 kJ / 110 kcal
- Protein
- 2 g
- Kohlenhydrate
- 4 g
- Fett
- 10 g
- Ballaststoff
- 0.7 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 Min
Cheeseboard Spaghetti
45min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5h 30min
Stuffed Brioche with Pork, Swiss Chard, Fennel and Cheese
5h
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 menit
Chickpea Soup with Spinach
40min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 Min
Napoli Potato Cake
1h 30min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min