Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Pizza dough
- 250 g spelt flour
- 250 g plain flour
- 280 g warm water
- 2 tsp dried instant yeast
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 ¼ tsp salt
- 1 pinch white sugar
Roast beef and mushroom topping
- 1 garlic clove
- 300 g sour cream
- 1 ¼ tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 350 g roast beef, cut into thin strips (approx. 2 x 5 cm)
- 30 g whiskey
- 25 g honey
- 2 tsp sweet paprika
- ½ tsp hot paprika
- 250 g fresh brown mushrooms, cut into slices
- 1 tbsp olive oil
- 1 ½ tsp dried thyme
- ¾ tsp grated lemon zest, no white pith
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into very thin slices
- 50 g Parmesan cheese, shaved
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2219 kJ / 528.3 kcal
- Protein
- 24.8 g
- Kohlenhydrate
- 45.3 g
- Fett
- 26.6 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 12.5 g
- Ballaststoff
- 4.8 g
- Natrium
- 466.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Ravioli with zucchini sauce
35min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min
Hash browns with chive cottage cheese
1h 15min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40min
Savoury potato and onion bake
1h 30min
Asian chicken noodle soup
1h 35 min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1h 30min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Sausage dogs
2h 5min
Ricotta and polenta chips
2 godz. 20 min
Vegetable pilaf
1h
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1 Std. 10 Min