Geräte und Zubehör
Kimchi chicken
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
medium-grain white rice300 g
-
water1000 g
-
salt1 tsp
-
chicken breasts cut into slices (1 cm)600 - 700 g
-
soy sauce30 g
-
sesame oil15 g
-
brown sugar20 g
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
garlic cloves2
-
carrot cut into julienne1
-
kimchi cut into bite-size pieces, with juices (see Tips)400 - 500 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing1 sprig
-
sesame seeds toasted, for garnishing
-
sambal oelek to serve (optional - see Tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1542.7 mg
Protein
47.4 g
Kalorien
2430.3 kJ /
578.6 kcal
Fett
10.9 g
Ballaststoff
5.5 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
72.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meals in a Flash
91 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 Min
Korean beef bowl
1 Std. 10 Min
Chicken and almond stir-fry
30 Min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
Penne with mussels
1 Std. 5 Min
Layered lamb curry
1 Std.
Korean barbecue chicken with rice
45 Min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Linguine with salmon and herbs
25 Min
Linguine with lemon and prosciutto
25 Min
Asian-style pork noodles
1 Std.