![Baked Spinach and Feta Mushrooms Baked Spinach and Feta Mushrooms](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A09D443F-461B-4DFF-82E0-4D155B57D368/Derivates/796575c5-e366-4f15-bcc7-443f266bea25.jpg)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
(optional)
oder vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 2 slices bread (1 day old), torn in pieces
- 200 g fresh spinach leaves
- 2 pieces lemon zest, no white pith (1 cm x 5 cm)
- 120 g onions, quartered
- 140 g bacon, any type, trimmed, cut in pieces (optional)
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 Tbsp pine nuts, toasted
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 180 g feta cheese, cut in pieces (1 cm)
- 6 - 8 fresh portobello mushrooms, stalks removed
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 953 kJ / 227 kcal
- Protein
- 12 g
- Kohlenhydrate
- 5 g
- Fett
- 17 g
- Ballaststoff
- 2 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 dk
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 dk
Spinach and Broccoli Terrine
4 Std. 40 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 dk
Russian Beetroot Salad
1h 10 min.
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 min