Geräte und Zubehör
Braised Trotters
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled1 in.
-
pig's trotters (including tendons), cut into pieces (2 in.)30 - 35 oz
-
fermented black bean paste1 oz
-
dark soy sauce1 oz
-
water2 oz
-
green onions cleaned and cut into pieces (3 in.)12
-
freshly squeezed orange juice2 oz
-
steamed rice to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
15 g
Kalorien
749 kJ /
179 kcal
Fett
10 g
Ballaststoff
1 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese New Year
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1 Std. 35 Min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5 Metric)
30 Min
Braised pork belly
55 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 Std. 40 Min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 Std. 10 Min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Spring onion pork ribs
1 Std.
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 Min
Chai Buey
1 Std. 45 Min