Geräte und Zubehör
Braised Trotters
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled1 in.
-
pig's trotters (including tendons), cut into pieces (2 in.)30 - 35 oz
-
fermented black bean paste1 oz
-
dark soy sauce1 oz
-
water2 oz
-
green onions cleaned and cut into pieces (3 in.)12
-
freshly squeezed orange juice2 oz
-
steamed rice to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
15 g
Kalorien
749 kJ /
179 kcal
Fett
10 g
Ballaststoff
1 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese New Year
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 Std.
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 Std. 40 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 Min
Chinese Long Beans with Pork
25 Min
Yu wan tang (fish ball soup)
40 Min
Mantou Buns with Soya Milk
1 Std. 35 Min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 Std. 40 Min
Mushroom Meat Sauce
50 Min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 Std. 10 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 Min