Geräte und Zubehör
Chorizo, aardappel en koolsoep
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 porties
Zutaten
-
chorizo in dunne schijfjes300 g
-
rode ui in vier gesneden1
-
teentjes knoflook gepeld2
-
rode paprika in stukken1
-
ansjovisfilets, in olie2 - 3
-
water700 g
-
paprikapoeder1 el
-
aardappelen geschild, in stukken500 g
-
kool in dunne partjes1
-
witte kikkererwten, gekookt uitgelekt en gespoeld400 g
-
verse korianderbladeren½ bos
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
2 g
Kalorien
173 kJ /
41.3 kcal
Fett
1 g
Ballaststoff
1.2 g
Kohlenhydrate
6.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Samen thuis genieten
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1 Std. 10 Min
Rode kool cups met kip
25 Min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Keine Bewertungen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 Min
Chilli con carne
35 Min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.
Flan van asperges met zeetong
Keine Bewertungen
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 Std. 35 Min
Hazelnootijs
Keine Bewertungen
Stoofpot van linzen
2 Std. 35 Min
Thaise rode curry
1 Std.
Linzensoep met spinazie
50 Min